ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τίποτα, τίποτα, δεν τους σταματά!

Μία ανάσα από τον τίτλο η Κ19 του ΠΑΟΚ, συνέτριψε και τον Αστέρα Τρίπολης με μπροστάρη (ξανά) τον Κούτσια!

Published

on

Χαμηλό για την Κ19 του ΠΑΟΚ αποδείχθηκε και το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης. Οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Μαλεζά, κέρδισαν στη Σουρωτή τους Αρκάδες με 4-0 και έκαναν ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας μπροστά τους πλέον μόλις δύο παιχνίδια!

Με τον Κούτσια να ανοίγει το σκορ στο 13΄, να πετυχαίνει το 2-0 στο 24΄ από ασίστ του Κουτεντάκη, τον Γιαξή να “γράφει” στο 52΄ το 3-0 και τον Κούτσια να διαμορφώνει από ασίστ του Σπυράκου το τελικό 4-0 στο 87΄ με το τρίτο τέρμα του, ο Δικέφαλος έφτασε τους 31 βαθμούς σε 11 αγώνες και αύξησε τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό στους έξι βαθμούς, λίγες ώρες πριν οι Πειραιώτες υποδεχθούν τον Βόλο (17:00).

Σε περίπτωση “στραβοπατήματος” του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ κατακτά ουσιαστικά τον τίτλο αφού θα απομένουν μόνο δύο αγωνιστικές, στις οποίες ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Άρη στην Πυλαία και φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στη Σουρωτή, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Λαμία και υποδέχονται στου Ρέντη τη Λάρισα.

H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τασιούρας, Αβεντισιάν (73′ Κιτσάκης), Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής (73′ Σπυράκος), Τσοπούρογλου, Κουτεντάκης (58′ Καραμπέρης), Γκορντεζιάνι (58′ Σμυρλής), Γρόσδης (50′ Τσίκος), Κούτσιας.

Comments

Trending