ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ευγνώμων στον ΠΑΟΚ, ανέλαβα μία έτοιμη ομάδα από τον Γκαρσία”

Οι πρώτες δηλώσεις του πρωταθλητή Στέλιου Μαλεζά

Published

on

Ο Στέλιος Μαλεζάς, σχεδόν έναν χρόνο από την στιγμή που κρέμασε τα παπούτσια σαν νταμπλούχος και αήττητος πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ, ανέλαβε την Κ19 του Δικεφάλου την στιγμή που ο Πάμπλο Γκαρσία πήγε στην πρώτη ομάδα το Νοέμβριο του 2020. Από τότε ο άλλοτε αρχηγός του ΠΑΟΚ, συνέχισε το σερί των προκατόχων του και πήρε το πρωτάθλημα (4ο σερί) με την τελευταία νίκη επί του Άρη, να του το δίνει και μαθηματικά.

Από εκεί και μετά ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε μετά τον τίτλο για το πρώτο του τρόπαιο σαν προπονητής, τη δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία με τον Μίροσλαβ Σνάουντσερ που του παρέδωσαν έτοιμη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Μαλεζά:

“Δεν θα μπορούσα να ζητήσω ένα καλύτερο ξεκίνημα σ’ αυτή τη νέα καριέρα που ανοίγεται μπροστά μου, άρα είμαι απόλυτα ευγνώμων γι’ αυτό που βιώνω.

Πρέπει ωστόσο να τονίσω ότι το έργο μου ήταν ακόμα πιο εύκολο, δεδομένου ότι στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ γίνεται εξαιρετική δουλειά και κυρίως διότι ανέλαβα μια ομάδα η επιτυχία της οποίας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Πάμπλο Γκαρσία, στον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και στο προηγούμενο τεχνικό επιτελείο.

Συγχαρητήρια σε όλους, σε όλα τα παιδιά, όπως φυσικά και στα παιδιά που ξεκίνησαν τη σεζόν και δεν είναι τώρα μαζί μας!

Να ευχηθώ επίσης, καλή επιτυχία στα παιδιά μας που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ ταυτόχρονα έπαιζαν για να κερδίσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα.”

Comments

Trending