ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αξιέπαινη κίνηση και το μέλλον του Μπάμπα

Όσα αναφέρουν οι Γκανέζοι για τον 26χρονο

Published

on

Στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης της πατρίδας του μπήκε ο 26χρονος αμυντικός Ράχμαν Μπάμπα που ασχολούνται με το μέλλον της καριέρας του μετά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Δημοσίευμα από την Γκάνα σημειώνει ότι ο Δικέφαλος θα «ζυγίσει» τις επιλογές του σχετικά με το αν κάνει κίνηση για να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Μπάμπα, αφού το συμβόλαιο του με την Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Το οικονομικό κομμάτι θα διαδραματίσει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις, όπως σημειώνουν οι συμπατριώτες του, ενώ δεν αποκλείουν ο Μπάμπα να έχει στο μυαλό του το να δοκιμάσει την τύχη του σε κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Στο μεταξύ ο 26χρονος ποδοσφαιριστής προχώρησε σε μια αξιέπαινη ενέργεια. Συγκεκριμένα, δώρισε ποδοσφαιρικό εξοπλισμό για να στηρίξει ποδοσφαιρική ομάδα νέων στο Ταμάλ, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της πατρίδας του.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μπάμπα προχωράει σε μια τέτοια κίνηση, καθώς και στο παρελθόν στήριξε με ανάλογες δράσεις ένα σχολείο, αλλά και έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο νέων.

Comments

Trending