ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ, σπουδαίος τερματοφύλακας ο Πασχαλάκης»

Μόνο καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη είχε να πει ο Ντάνι Φερνάντες!

Published

on

Την άποψή του για την πορεία της Πορτογαλίας στο Euro και τον σημερινό “τελικό” με τη Γαλλία, εξωτερίκευσε με συνέντευξή του στο Sdna o πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντάνι Φερνάντες.

Ο 37χρονος πλέον τερματοφύλακας, που αγωνίζεται στη Μάλτα με τη φανέλα της Tarxien Rainbows, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας:

Για το ποια θα ήταν επιλογή του εάν είχε τη δυνατότητα να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα: “Σίγουρα θα γύριζα να ξαναπαίξω στον ΠΑΟΚ. Αυτή η ομάδα έκανε τα πάντα για μένα. Με έφερε στην Ελλάδα, έκανα το πρώτο μου συμβόλαιο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι κάτι απίστευτο που δεν μπορώ να ξεχάσω. Υπέροχο κλαμπ, φοβερή πόλη, απίστευτος κόσμος, ήταν ένα φανταστικό διάστημα στη ζωή μου ο ΠΑΟΚ. Και είναι ακόμα. Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου, είναι μία μεγάλη αγάπη. Όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο, ό,τι και αν γίνει, θα ήθελα να μείνω εδώ, στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη αγάπη, είναι κομμάτι της κουλτούρας μου πλέον”.

Για το αν παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα και το αν ξεχωρίζει κάποιον τερματοφύλακα: “Έχουμε πολλούς καλούς τερματοφύλακες στην Ελλάδα. Ο καλύτερος για εμένα είναι ο Πασχαλάκης, είναι ο δικός μου αγαπημένος. Είναι τεράστιος, ένας σπουδαίος τερματοφύλακας και καλό παιδί. Δουλεύει πάρα πολύ στο ποδόσφαιρο και έχει έντονη προσωπικότητα και πιστεύει πολύ στις δυνάμεις του. Υπάρχουν κι άλλοι εξαιρετικοί τερματοφύλακες στην Ελλάδα. Ανεξάρτητα αν είναι μία θέση που μπορείς να βρεθείς στην ημέρα σου ή όχι. Και ο Σα είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, αλλά ο Πασχαλάκης είναι ο αγαπημένος μου”.

Για τη μάχη του τίτλου στη Super League: “Πιστεύω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ καλό, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στα φαβορί, θα δώσει μάχη με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, είναι και ο Παναθηναϊκός. Αλλά δεν ξέρεις ποιος μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα του χρόνου, πραγματικά. Όλοι έχουν αρκετές αλλαγές, είναι ανοιχτό για όλες τις ομάδες, οι ομάδες αλλάζουν πολλούς παίκτες. Ελπίζω να είναι ανταγωνιστικό μέχρι το τέλος, όχι όπως φέτος και πιστεύω ότι του χρόνου ο τίτλος θα είναι ανοιχτός για όλους ως το φινάλε”.

Comments

Trending