ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σβαμπ έδωσε το στίγμα του

Ο Αυστριακός για τη “μάχη” με την Ιταλία και την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη

Published

on

Η Αυστρία κατάφερε να “τσεκάρει” τη θέση της στη φάση των “16” του Euro 2020 και πλέον, θα βρει μπροστά της την Ιταλία.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (22:00) στο Γουέμπλεϊ, με τους Αυστριακούς να μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη βραδιά.

Ο Στέφαν Σβαμπ θα παρακολουθήσει με τη δική του αγωνία τον συγκεκριμένο αγώνα, με τον άσο του ΠΑΟΚ να καλείται να μιλήσει στα μέσα της χώρας του για την πρόκληση της Αυστρίας, αλλά και την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι τη δουλειά.

“Αυστρία εναντίον Ιταλίας στο Γουέμπλεϊ, δε θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο. Είναι το όνειρο κάθε παίκτη. Ο κόσμος μας θα τρελαθεί. Το “κλειδί” είναι να παραμείνει η Αυστρία στο παιχνίδι για όσο περισσότερη ώρα γίνεται, γιατί αν μείνει πίσω τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Νομίζω ότι δε θα πρέπει να κάνουμε το λάθος να βιαστούμε. Θα πρέπει να περιμένουμε την Ιταλία. Είμαι περίεργος να δω πώς θα προσεγγίσει το παιχνίδι ο Φόντα. Δεν έχω δει την Ιταλία πιο εντυπωσιακή, από τότε που παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Ο κόουτς Μαντσίνι, έχει κάνει φοβερή δουλειά”, ανέφερε αρχικά ο Σβαμπ.

Όσο για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη; Ο Αυστριακός σημείωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάει και πάλι η δουλειά. Οι διακοπές ήταν πραγματικά πολύ μεγάλες σε διάρκεια. Ακόμη κι αν ήμουν στην Εθνική, θα ήταν δύσκολο να παίξω κόντρα στην Ιταλία”.

Όλα αυτά, την ώρα που όπως διαβάσατε χθες μέσα από το PAOK24, μετά τη γεμάτη σεζόν (48 συμμετοχές, 9 γκολ  και 9 ασίστ) του Σβαμπ και την εικόνα του, στον “Δικέφαλο” σκοπεύουν να προχωρήσουν σε επέκταση μέσα στο καλοκαίρι, που θα έχει ισχύ για άλλα δύο χρόνια με τον Αυστριακό να παραμένει κάτοικος Τούμπας.

 

Comments

Trending