ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέλκας: «Έτσι έζησα τις τρεις τελευταίες μέρες μου στον ΠΑΟΚ»

Η εξομολόγηση του πρώην αρχηγού του Δικεφάλου

Published

on

Ο Δημήτρης Πέλκας ξανάζησε τις τρεις τελευταίες του μέρες στον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που έφτασε επίσημα στην Τούμπα η πρόταση της Φενέρ μέχρι και τη στιγμή που υπέγραψε την ολοκλήρωση της συνεργασία του με τον Δικέφαλο….

«2 Οκτωβρίου 2020. Παρασκευή βράδυ, 11:30. Είναι η στιγμή που μαθαίνω πως η Φενέρ έχει κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ για μένα. Με πήρε τηλέφωνο ο ατζέντης μου, Πολ Κουτσολιάκος, και μου είπε πως έχει κατατεθεί πρόταση με πιο λίγα λεφτά, από εκείνη που είχε κάνει η ίδια ομάδα πριν δυο χρόνια. Λογικό, διότι το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ έμπαινε στον τελευταίο χρόνο. Οι συζητήσεις ξεκινάνε, ο χρόνος πιέζει. Σάββατο πρωί, μαθαίνω ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται. Συμφωνία δεν υπάρχει. Εγώ πηγαίνω προπόνηση και το απόγευμα ξενοδοχείο. Είχαμε την επόμενη μέρα αγώνα, με τον ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα.

Οι μόνοι, στους οποίους έχω πει τι συμβαίνει, είναι οι γονείς μου, η κοπέλα μου και ο Δημήτρης Γιαννούλης. Με τον «Γιάννου» ήμασταν δωμάτιο. Είμαστε καλοί φίλοι και τα λέμε όλα μεταξύ μας. Του το είπα, το συζήτησα μαζί του. Μιλάμε για τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, ένα διάστημα που μερικές φορές είναι τρελό. Ήξερα ότι θα με καταλάβαινε, διότι και εκείνος είχε εκείνο το διάστημα ένα θέμα που τον έκαιγε, είχε συζητήσεις για μεταγραφή, είχε πρόταση, τα πέρασε… Ήξερα τα δικά του και έμαθε τα δικά μου. Σάββατο βράδυ και όλα είναι ακόμη στον αέρα. Συζητήσεις, συζητήσεις, συζητήσεις αλλά οι δύο ομάδες δεν τα έβρισκαν. Είχε γίνει ένα ψιλομπάχαλο και, αν βάλεις μέσα σε όλα και την πίεση του χρόνου και για τις δύο πλευρές, καταλαβαίνεις τώρα τη φάση…».

Ολόκληρη η συνέντευξη

Comments

Trending