ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τυχερός ο Ντόουγκλας Αουγκούστο!

Οι “καραμπόλες” που έφεραν τον Βραζιλιάνο χαφ του ΠΑΟΚ στην Ολυμπιακή ομάδα, η συζήτηση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και το… προπέρσινο “όχι”.

Published

on

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το PAOK24, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αναμένεται σήμερα να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και να έχει μία συζήτηση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, σχετικά με το θα ενσωματωθεί ή όχι στην αποστολή της Ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, από τη στιγμή που εφόσον ο ΠΑΟΚ και ο 24χρονος χαφ αποδεχθούν την πρόσκληση της “Σελεσάο”, τότε ο Βραζιλιάνος μέσος θα χάσει ολόκληρη την προετοιμασία του Δικεφάλου και τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια!

Πριν από λίγο, η ιστοσελίδα goal.com αποκάλυψε το πως ο Ντόουγκλας Αουγκούστο – αλλά και ο Ριτσάρλισον της Έβερτον – βρέθηκαν στις κλήσεις του Αντρέ Ζαρντίν, εξαιτίας του ότι οι σύλλογοι έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν την ενσωμάτωση ποδοσφαιριστών τους στις Ολυμπιακές ομάδες, μιας και οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν βρίσκονται στο καλεντάρι της FIFA.

Συγκεκριμένα, τονίζεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε την εξαίρεση του Βινίσιους Τζούνιορ ύστερα από σχετική επιθυμία του Κάρλος Αντσελότι, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν δεν άφησε τους Νεϊμάρ και Μαρκίνιος να ταξιδέψουν στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακόμα, η Φλαμένγκο άναψε “κόκκινο φως” για τον Πέντρο, η Μαρσέιγ είπε “όχι” στην κλήση του Γκέρσον και η Ζενίτ αρνήθηκε την κλήση για τον Μάλκομ, με τον Αντρέ Ζαρντίμ να αναπροσαρμόζει έτσι τα πλάνα του από τη στιγμή μάλιστα που ύστερα από εντολή της FIFA, η κάθε Ολυμπιακή ομάδα θα πρέπει να έχει 22 ποδοσφαιριστές και όχι 18.

Υπενθυμίζεται πάντως πως τον Δεκέμβριο του 2019 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας σε ότι αφορά την κλήση του Ντάγκλας Αουγκούστο για φιλικά παιχνίδια της Ολυμπιακής ομάδας, ύστερα από συζήτηση που είχε με τον Αμπέλ Φερέιρα.

Στην παρακάτω φωτογραφία, μπορείτε να δείτε τις 22 επιλογές του προπονητή της “Σελεσάο”, με τον Ντάνι Άλβες να αποτελεί φυσικά τον πιο… λαοπρόβλητο ποδοσφαιριστή!

 

Comments

Trending