ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Οι συστάσεις είναι περιττές (vids)

Ένας πρωταθλητής Ευρώπης που αρέσει στον ΠΑΟΚ

Published

on

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της FORZA έφερε στο φως το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πορτογάλο μέσο της Σαμπντόρια, Αντριέν Σίλβα.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, που έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα, διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αναζητεί για τη συγκεκριμένη θέση ο Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό στις δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου φιλικού να κάνει λόγο για 3-4 μεταγραφές πρώτης γραμμής.

Οι συστάσεις για τον Αντριέν Σίλβα είναι μάλλον περιττές. Εμβληματικός αρχηγός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αφήνοντας το δικό του στίγμα στην πορτογαλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2017, όταν η Λέστερ έβγαλε από τα ταμεία της 25 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Μετά από ενάμιση χρόνο γεμάτης παρουσίας στο αγγλικό πρωτάθλημα δόθηκε δανεικός στη Μονακό καταγράφοντας συμμετοχές και με τη γαλλική ομάδα, πριν επιστρέψει στη Λέστερ, χωρίς όμως να βρει θέση στο ρόστερ της, με αποτέλεσμα να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A με τη φανέλα της Σαμπντόρια.

Ορόσημο στην καριέρα του η κατάκτηση του Euro 2016 με την εθνική Πορτογαλίας, με την οποία έχει αγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Comments

Trending