ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αυτά συνέβησαν με Ζαμπά»

Ο προπονητής της Βάσκο πήρε θέση

Published

on

Συναγερμό προκάλεσαν τα δημοσιεύματα των βραζιλιάνικων μέσων που ήθελαν τον ΠΑΟΚ να κάνει «κρούση» στη Βάσκο Ντα Γκάμα για να ολοκληρωθεί πρόωρα ο δανεισμός του Λέο Ζαμπά και ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, για το θέμα πήρε θέση και ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου παίκτη, ο οποίος σε δηλώσεις του σημείωσε ότι ο Λουτσέσκου εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει ο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Βάσκο Ντα Γκάμα, Μαρσέλο Κάμπο, αναφέρθηκε και αυτός στο συγκεκριμένο ζήτημα θέλοντας να καθησυχάσει τους φίλους της ομάδας του.

«Υπήρξε όντως μια εμπλοκή του Λέο Ζαμπά με τον ΠΑΟΚ γι’ αυτό το λόγο και δώσαμε στον παίκτη λίγες ημέρες ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα. Θα θέλαμε όμως να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας ότι ο Ζαμπά επέστρεψε από την Παρασκευή στις προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Τρίτης.

Θα ήθελα να συγχαρώ το ποδοσφαιρικό μας τμήμα γιατί το συμβόλαιο που υπέγραψε η Βάσκο με τον ΠΑΟΚ για το δανεισμό του παίκτη εξασφαλίζει πλήρως την ομάδα. Ήμασταν πάντα ήρεμοι σχετικά με την επιστροφή του Ζαμπά. Απλώς του δόθηκαν λίγες ημέρες για να συζητήσει το όλο θέμα με τον μάνατζερ του και τώρα είναι ξανά μαζί μας».

Comments

Trending