ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν υπάρχει λόγος να φύγει ο Σφιντέρσκι από τον ΠΑΟΚ»

Αποκαλυπτικός ο ατζέντης του Πολωνού φορ για τις σκέψεις του πελάτη του και τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ!

Published

on

Σε Μέσο της Πολωνίας μίλησε ο Μάριους Πιεκάρσκι, ο ατζέντης του Κάρολ Σφιντέρσκι, με αφορμή τις προχωρημένες συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον πελάτη του για νέο συμβόλαιο, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως ο Δικέφαλος δεν έχει την παραμικρή επιθυμία να παραχωρήσει τον διεθνή Πολωνό φορ, παρά το ότι έφτασαν προτάσεις στην Τούμπα!

«Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κάρολ, αλλά έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει πρόθεση του συλλόγου να τον πουλήσει. Οι Έλληνες δεν θέλουν να τον πουλήσουν κάτω από 7.500.000 ευρώ κι ας έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη. Όλες οι προσφορές απορρίπτονται» τόνισε αρχικά ο Πιεκάρσκι, συνεχίζοντας:

«Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και είναι εκείνος που έφερε τον Κάρολ στην ομάδα πριν 2.5 χρόνια. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του και ο Λουτσέσκου ελπίζει ότι μπορεί να βασιστεί επάνω του. Δεν είναι ξεκάθαρο και οριστικό το ότι θα παραμείνει ο Κάρολ στον ΠΑΟΚ, αλλά ετοιμάζεται ένα νέο, καλό συμβόλαιο για αυτόν.

Γιατί να μην επεκτείνει το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ εάν πάρει καλά χρήματα; Δεν λέω ότι ο Κάρολ θα παίξει στη Θεσσαλονίκη για το υπόλοιπο της ζωής του, αλλά μπορεί να επεκτείνει το συμβόλαιο και να μπει νέα ρήτρα σε ενδεχόμενο πώλησής του. Ο Κάρολ είναι καλά στην Ελλάδα και, δεν τρελαίνεται για να πάρει μεταγραφή.

Όταν γεμίσει και πάλι η Τούμπα θα είναι μεγάλη χαρά να παίζει εκεί. Σίγουρα, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστικό όπως άλλα στην Ευρώπη, από την άποψη της έντασης και της δημοτικότητας, αλλά ήταν μια καλή κίνηση να πάει στον ΠΑΟΚ. Σκοράρει τακτικά, υπάρχει ενδιαφέρον και είχε επίσης μια πολύ καλή οικονομική προσφορά από την Κίνα που απορρίφθηκε. Παντρεύτηκε, έχει ένα παιδί, ζουν καλά εκεί και δεν υπάρχει λόγος να φύγει».

Comments

Trending