ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ο ΠΑΟΚ θέλει και μπορεί να κάνει την μεγάλη μεταγραφή

Η πολλή δουλειά έγινε για τον Τζιοβίνκο!

Published

on

Και όμως είναι ένα μεταγραφικό θέμα που ισχύει, που τρέχει εδώ και καιρό, μία μεγάλη μεταγραφική υπόθεση που μπορεί να ολοκληρωθεί θετικά για τον ΠΑΟΚ.

Εδώ και πολλές εβδομάδες ο ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου επεξεργάζονται τις πιθανότητες και τον τρόπο για να φέρουν στην Τούμπα, έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους  Ιταλούς ποδοσφαιριστές της ιστορίας. Η υπόθεση μόνο απλή δεν ήταν. Με σειρά κινήσεων όμως, ο ΠΑΟΚ την έχει φέρει στα μέτρα του.

Το πρώτο μυστικό έχει να κάνει με το συμβόλαιό του στην Αλ Χιλάλ, που τελειώνει το καλοκαίρι του 2022 και όχι τον προσεχή χειμώνα. Πρόκειται για συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων. Αν λυθεί όμως, κερδίζει η Αλ Χιλάλ που θα τον αποζημιώσει με ένα μικρότερο ποσό, κερδίζει ο ΠΑΟΚ που θα τον αποκτήσει με λιγότερα χρήματα, από αυτά που ορίζει το κασέ του. αλλά και ο παίκτης που θα επιστρέψει στην Ευρώπη, έχοντας την αποζημίωση των Αράβων και ένα νέο συμβόλαιο στην ομάδα ενός προπονητή που τον εμπιστεύεται απόλυτα. Και ο Λουτσέσκου βέβαια τον εκτιμά απεριόριστα θεωρώντας ότι είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται τέλεια ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου.

Όλη η υπόθεση τρέχει καιρό, οι τρεις πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις, από εκεί και πέρα βέβαια ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κερδίσει και τις Ιταλικές ομάδες που κάνουν ανάλογες προσπάθειες για να τον οδηγήσουν πίσω στο Καμπιονάτο. Μία μεγάλη και δύσκολη μεταγραφή, η οποία όμως έχει πιθανότητες να κλείσει θετικά για τον Δικέφαλο του Βορρά.

 

Comments

Trending