ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δικαιώθηκε η European Super League κόντρα στην UEFA

Τι ανέφερε το Δικαστήριο της Μαδρίτης για τις ποινές στις ομάδες

Published

on

Οι ομάδες που την προηγούμενη άνοιξη θέλησαν να κάνουν το Champions League μονοπώλιο και κλειστή λίγκα, αυτή τη φορά δικαιώθηκαν από το δικαστήριο της Μαδρίτης όσο αφορά τις ποινές που θέλησε να βάλει η UEFA στις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους που ήταν και οι πρωτεργάτες της εν λόγω ιδέας.

Το δικαστήριο της Μαδρίτης με την απόφαση τόνισε ότι η UEFA δεν μπορεί να τιμωρήσει τους 3 συλλόγους και έτσι η υπόθεση με την μεγάλη διαμάχη θα πάει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Από την μεριά της η European Super League τόνισε:

“Η UEFA κάνει ζημιά στο ποδόσφαιρο, μονοπωλεί το ποδόσφαιρο. Πρέπει να λύσουμε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, έχουμε ένα όργανο που παίρνει μόνο του αποφάσεις, κάνει ενέργειες και κατέχει τα δικαιώματα του αθλήματος. Με αυτό τον τρόπο καταστρέφεται η ισορροπία. Οι ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη έχουν δικαίωμα να κυβερνούν τις δικές τους διοργανώσεις. Είμαστε ικανοποιημένοι που πλέον οι απειλές τις UEFA δεν μας αγγίζουν, στόχος είναι να φτιάξουμε την Super League και βασιζόμαστε σε όλους. Μετόχους, ομοσπονδίες, παίκτες, οπαδούς, προπονητές, συλλόγους”.

Comments

Trending