ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Εάν δεν τον πιστεύετε, μην εμφανιστείτε!»

Ο αναμορφωτής της Μποέμιαν δίνει το σύνθημα στους παίκτες του ενόψει ΠΑΟΚ

Published

on

Από την Ιρλανδία και την Μποέμιαν θα ξεκινήσει το «ταξίδι» του ΠΑΟΚ στη νέα σεζόν με το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει τον παρθενικό του αγώνα στη νεοσύστατη διοργάνωση του Europa Conference League.

Οι Ιρλανδοί μετά την πρόκριση επί της Ντουντελάνζ συνεχίζουν να ζουν το όνειρο τους και δηλώνουν έτοιμοι για την πρόκληση απέναντι στον Δικέφαλο.

Μια ομάδα που πάλεψε με το φάσμα του υποβιβασμού, βρίσκεται πλέον σε ανοδική πορεία και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή της, Κιθ Λονγκ, ο οποίος είναι στο «τιμόνι» από το 2014, ακόμη αν και ο ίδιος αρνείται να λάβει τα εύσημα για την αλλαγή της εικόνας των Μποέμιανς.

«Είμαι τυχερός που προπονώ αυτόν τον σύλλογο σε μια εποχή που πολλά πράγματα έχουν βελτιωθεί, πολλά πράγματα λειτουργούν άψογα και με σύνεση και βιωσιμότητα. Έχω εξαιρετικούς συνεργάτες στο πλευρό μου που θα έκαναν τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα. Ναι, θα λάβω τα εύσημα όταν πάμε καλά και θα αναλάβω την ευθύνη όταν κάτι θα πάει στραβά. Δεν έχω δουλέψει ούτε ένα λεπτό στην Μποέμιαν και να μη μου άρεσε. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας και τα καλύτερα έρχονται» σημείωσε ο Λονγκ που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις μάχες της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουμε μια ευκαιρία. Είναι δύο παιχνίδια. Φυσικά και θα είναι δύσκολο. Αλλά εάν τα παιδιά δεν τον πιστεύουν, τότε δεν πρέπει να εμφανιστούν. Θέλουμε να δοκιμαστούμε σε αυτό το υψηλό επίπεδο της Ευρώπης, απέναντι σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ με πάρα πολύ μεγάλη βάση οπαδών. Η Κ19 αγωνίστηκε πριν λίγο χρόνο με την Κ19 του ΠΑΟΚ και τώρα κάποια παιδιά από αυτά θα αντιμετωπίσουν την Τρίτη την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι μια τεράστια ευκαιρία, ένα μεγάλο βήμα για το σύλλογο και την περιμένουμε με ανυπομονησία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση» κατέληξε ο Λονγκ.

Comments

Trending