ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πρώτα δεδομένα της ρεβάνς

Ο αγώνας δρόμου του Κρέσπο και ο βαθμός ετοιμότητας του Κούρτιτς

Published

on

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Παρασκευής (6/8) και θα βάλουν πλώρη για τη ρεβάνς με αντίπαλο την Μποέμιαν, εκεί που θα πρέπει να φτάσουν σε νίκη με τουλάχιστον δυο γκολ διαφοράς για να πάρουν την πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Τα πρώτα δεδομένα ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης αφορούν τους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν σε θέση να βρεθούν στο αρχικό σχήμα και θα μπορούσαν να τεθούν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου σε μια εβδομάδα.

Ο Χοσέ Κρέσπο προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμούς και να αφήσει πίσω του το πρόβλημα στον δικέφαλο που τον ταλαιπωρεί. Πιθανότητες υπάρχουν για τον Ισπανό αλλά το ποσοστό αυτών θα μπορεί να καταγραφεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Γιάσμιν Κούριτς πέρασε ως αλλαγή με τους λόγους απουσίας του από το αρχικό σχήμα να έχουν να κάνουν και με τον βαθμό ετοιμότητά της λόγω της καθυστερημένης έναρξης προπονήσεων. Ο Σλοβένος αγωνίστηκε ως αλλαγή τόσο στο τελευταίο φιλικό με τη Φέγενορντ όσο και στην αναμέτρηση στον Δουβλίνο. Όλα δείχνουν πως ο Κούρτιτς θα είναι σε θέση να λογίζεται ως επιλογή 11άδας για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης.

Comments

Trending