ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τρελή ατμόσφαιρα στην Τούμπα, συγκεντρωμένοι για την πρόκριση”

Οι ατάκες του άσου της Μποέμιαν για τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα

Published

on

Ο Ντόουσον Ντεβόι ανυπομονεί για το παιχνίδι της Μποέμιαν με τον ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο βράβευσής του, ο άσος της Μποέμιαν αποθέωσε τον κόσμο του “Δικεφάλου” και στάθηκε στην ατμόσφαιρα της Τούμπας, σημειώνοντας ότι έχει πάρει μία… “γεύση” μέσα από διάφορα βίντεο.

“Έχω δει κάποια βίντεο από την Τούμπα και μερικά από αυτά είναι πραγματικά… τρελά. Αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις, τέτοια μεγάλα παιχνίδια. Είναι ωραίο το γήπεδό τους, αν κι είναι δύσκολο να θυμηθώ τα πάντα καλά, γιατί πέρασε καιρός από το παιχνίδι μας στο Youth League. Θυμάμαι ότι υπήρχε αρκετός κόσμος εκείνη τη μέρα και σίγουρα θα είναι ακόμη περισσότεροι τώρα στο γήπεδο”, ανέφερε αρχικά ο Ντεβόι, ενώ συμπλήρωσε:

“Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις καιρικές συνθήκες, αλλά δεν θα είναι εύκολο για εμάς να παίξουμε με τέτοια ζέστη. Η ζέστη είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει και τις δύο ομάδες”.

Τέλος, αναφορικά με τον ΠΑΟΚ και το ρόλο του φαβορί, σχολίασε:

“Ο ΠΑΟΚ θεωρείται το φαβορί για την πρόκριση, αλλά εμείς έχουμε μεγάλο ενθουσιασμό και θέλουμε να περάσουμε. Έχουμε πολλούς, τεχνικούς παίκτες. Πρέπει να πάμε εκεί και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Είναι στο χέρι μας και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σαν ομάδα. Τους γνωρίζουμε καλά, έχουν καλούς παίκτες σίγουρα. Θα παίξουν επιθετικά για τη νίκη, αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς”.

Comments

Trending