ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν ήθελα να ντροπιάσω τον Δημήτρη»

O λόγος που ο Ντάνιελ Φαρκέ αντικατέστησε στο ημίχρονο τον Γιαννούλη, στο… μαρτυρικό απόγευμα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι

Published

on

Την ήττα με 5-0 γνώρισε χθες στο Μάντσεστερ η Νόριτς, μία εβδομάδα μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από την Λίβερπουλ με 3-0.

Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης, με το σκορ στο 2-0 υπέρ της Σίτι, ο προπονητής των “Καναρινιών” αντικατέστησε τον Δημήτρη Γιαννούλη και τελικά το… κοντέρ έφτασε στο 5-0, με τον ίδιο να εξηγεί μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Νόριτς, την απόφαση του.

“Ήταν ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο για τον Δημήτρη. Ήταν μια δύσκολη αρχή για αυτόν και είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Την προηγούμενη εβδομάδα, αντιμετώπισε τον Σαλάχ που τελείωσε το ματς με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ήθελα να περιμένω, τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο, ώστε να μην τον ντροπιάσω τόσο πολύ αλλά πρέπει να αποδεχτούμε πως είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να προσαρμοστεί και πρέπει να εκπληρώσει το ρόλο του με περισσότερη ποιότητα.

Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και πρέπει να τον έχουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα προσαρμοστεί σε αυτό το επίπεδο. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό”.

Comments

Trending