ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόψε στην Κροατία μ’ ένα και μόνο στόχο

Οι ασπρόμαυροι θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στους ομίλους

Published

on

Τον σπουδαιότερο φετινό ευρωπαϊκό αγώνα του, μέχρι τον επόμενο, δίνει απόψε (26/08) ο ΠΑΟΚ στην Κροατία. Ο «Δικέφαλος» αναμετράται στη Ριέκα ( 21:00) με την ομώνυμη ομάδα, στον αγώνα ρεβάνς για τα πλέι οφ του Europa Conference League, και χρειάζεται τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ, προκειμένου να πάρει το «εισιτήριο» για τους ομίλους της διοργάνωσης και να συνεχίσει το φετινό ευρωπαϊκό «ταξίδι» του. Οι δύο αντίπαλοι έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από την αναμέτρηση της Τούμπας, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Αυτό σημαίνει ότι οι ασπρόμαυροι πρέπει να κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα και να «ψάξουν» ένα ή περισσότερα τέρματα, τα οποία θα τους στείλουν στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης. Ο Λουτσέσκου διαβεβαίωσε πως οι παίκτες του θα πεθάνουν για την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία όμως είναι γνωστά. Εκτός αναμέτρησης θα βρίσκονται οι Ροντρίγκο, Ολιβέιρα και Ίνγκασον.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης , Ταλιχμανίδης , Μπαλωμένος, Τέιλορ , Κρέσπο , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Εσίτι , Ντόουγκλας , Τσιγγάρας , Κούρτιτς , Σβαμπ , Καγκάβα , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Λάμπρου , Α.Ζίβκοβιτς , Κούτσιας , Σφιντέρσκι . Στη λίστα των τραυματιών βρίσκονται οι Ροντρίγκο Σοάρες, Νέλσον Ολιβέιρα και Ίνγκι Ίνγκασον.

Comments

Trending