ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ήττα στην πρεμιέρα, η Ξάνθη και ο Ολυμπιακός

Η ήττα στα Πηγάδια και η ήττα από τους Καφέ και Γεωργιάδη το 2003

Published

on

Ο ΠΑΟΚ έχασε στην πρεμιέρα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα με 0-1 και γύρισε τον χρόνο πίσω στον Αύγουστο του 2007 στην Ξάνθη και στο 2003 όταν υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και έχασε με 0-2.

Το 2007 όταν και ο ΠΑΟΚ ξεκινούσε τη σεζόν με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, πήγε στην Ξάνθη. Εκεί η ακρητική ομάδα νίκησε με 1-0 το σύνολο του Δικεφάλου στον πρώτο αγώνα για τη Superleague με σκόρερ τον Πόι στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Δικεφάλου μάλιστα, προχώρησε άμεσα σε αλλαγή προπονητή με τον Φερνάντο Σάντος, κάτι που άλλαξε άρδην και την ιστορία του ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια.

Η τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ σε πρεμιέρα του πρωταθλήματος και εντός έδρας ήταν το 2003 από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με 2 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών εξ αιτίας του τελικού με τον Άρη τον Μάιο του 2003. Τότε η κληρωτίδα έφερε τον Ολυμπιακό πρώτο αντίπαλο του ΠΑΟΚ και μετά από πολλά οικονομικά προβλήματα με τους Γεωργιάδη και Καφέ να έχουν μετακομίσει στον Πειραιά. Μάλιστα οι δύο παίκτες ήταν και οι σκόρερ του Ολυμπιακού στον αγώνα με την μοίρα να παίζει αυτό το περίεργο παιχνίδι στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 0-2 στην Τούμπα. Εν τέλει εκείνη τη σεζόν ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-2 στην Ριζούπολη τον Ολυμπιακό στο δεύτερο γύρο και τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος παίρνοντας το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Comments

Trending