ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με όπλο την σοβαρότητα και την διαφορά δυναμικής

Ξεχωριστές επιλογές από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν

Published

on

Η φάση των ομίλων του νεοσύστατου Europa Conference League ανοίγει τις πύλες της, με τον ΠΑΟΚ να έχει μία περίεργη αποστολή στο Γιβραλτάρ κόντρα στην Λίνκολν (16/09, 19:45).

Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει να δώσει απαντήσεις στους επικριτές του, έπειτα από το αρνητικό μπάσιμο στην Super League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πλήρωσε την επιθετική φλυαρία της απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (ήττα 1-0). Ενόψει του ταξιδιού στο Γιβραλτάρ, καλείται να δείξει ότι το πάθημα έγινε μάθημα.

Αναμενόμενα χαμηλά κυκλοφορεί το διπλό, με την απόδοση στο 1.28, καθώς η διαφορά δυναμικής είναι μεγάλη. Ένα σημείο που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι το combo bet 2 & Under 3,5 γκολ που κοστολογείται στο 1.91. Ο Κυπελλούχος παραδοσιακά ζορίζεται στις ευρωπαϊκές πρεμιέρες του (2-5-2, 7/9 under 2,5), ενδεικτικό ότι έχει σκοράρει όλες κι όλες δύο φορές περισσότερο από ένα γκολ, ενώ και στην εκκίνηση της σεζόν, «κολλάει» επιθετικά. 

Σε επίπεδο προσώπων, ο ΠΑΟΚ έως τώρα παίρνει περισσότερα πράγματα από την μεσαία γραμμή. Τόμας Μουργκ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Στέφαν Σβαμπ έχουν μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι, πρόκειται για την τριάδα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην είσοδό του στους ομίλους της διοργάνωσης και αναμένεται να πάρουν εκ νέου φανέλα βασικού. Η τιμή για να βρουν δίχτυα σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο είναι 3.75-4.50-3.25 αντίστοιχα.

Τέλος, ανάμεσα στις 600+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης γκολ, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων που αφορούν τόσο τις ομάδες όσο και τους παίκτες.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Comments

Trending