ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλική ισοπαλία προετοιμασίας για την εθνική παίδων

Η παρουσία των «ασπρόμαυρων»

Published

on

Η Εθνική Παίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Γεωργίας στο πρώτο από τα δύο φιλικά παιχνίδια που δίνει στην Τυφλίδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τα γκολ της ελληνικής ομάδας η οποία προηγήθηκε 2-0 πέτυχαν ο Γατόπουλος στο 42΄ και ο Καλοσκάμης στο 54΄.

Το πλάνο του ομοσπονδιακού τεχνικού, Αλέξη Αλεξιάδη, ήταν η χρησιμοποίηση ένας βασικού κορμού για τα 2/3 της αναμέτρησης και ακολούθως αλλαγές δοκιμών, καθώς δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Η εθνική έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής μέχρι τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, προηγούμενη με 2-0, με την ομάδα της Γεωργίας να καταφέρνει αρχικά να μειώσει και στο τέλος να ισοφαρίσει.  Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπείται στην εθνική παίδων από 7 ποδοσφαιριστές, με τους 6 να ξεκινούν στην αρχική 11άδα.

Ελλάδα (αρχική ενδεκάδα): Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Καστίδης, Γιαματζίδης, Κόττας, Καλοσκάμης, Λιατίφης, Γκιτέρσος, Γκούμας, Γατόπουλος. Αγωνίστηκαν ακόμη: Αρσενίδης, Πιτσώτης, Σταρακάκης, Αμπαρτζίδης, Παπακανέλλος, Διαμαντής, Κοντορούχας, Κωστούλας, Σβίγγος, Σταυριανάκος.

Comments

Trending