ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία φορά με Σφιντέρσκι (vid)

Πότε είχε περάσει τελευταία φορά από την Τρίπολη ο Δικέφαλος

Published

on

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης αύριο (19/09,20:30). Πρόκειται για μία έδρα στην οποία οι ασπρόμαυροι παραδοσιακά ζορίζονται. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και πέρυσι. Τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε playof ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Πελοπόννησο. Στις 28 Φεβρουαρίου, τρεις στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, οι ασπρόμαυροι ηττήθηκαν με 2-1, έχοντας όμως δίκαια παράπονα, βλέποντας το κανονικό γκολ του Κρμέντσικ ν’ ακυρώνεται ως οφσάιντ, με την όλη φάση ν’ αξιολογείται πολύ λάθος από τους διαιτητές.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη ούτε στα playof, καθώς σ’ ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος, έχοντας δύο δοκάρια, γκολ και πολλές ευκαιρίες, οι Αρκάδες βρήκαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με μια στραβοκλωτσιά του Μουνάφο.

Το τελευταίο διπλό λοιπόν είχε έρθει στις αρχές της σεζόν του 2019-2020. Ο αήττητος τότε ΠΑΟΚ με τον Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του είχε μπει πολύ δυνατά στο Θ. Κολοκοτρώνης απειλώντας συνεχώς και χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες, τόσο με τον Λημνιό, όσο και με τον Σφιντέρσκι. Ωστόσο λίγο μετά το ημίωρο ο Πολωνός άνοιξε το σκορ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, o Μαρτίνεζ με αυτογκόλ έκανε το 0-2. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Σουάρεθ μετά από εκτέλεσε κόρνετν.

Comments

Trending