ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος στην… κατηφόρα με Κουλούρη! (vid)

Σαν σήμερα η νίκη του ΠΑΟΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με πρωταγωνιστή τον επιθετικό από τη Σκύδρα!

Published

on

19 Σεπτεμβρίου 2016. Σαν σήμερα δηλαδή, πριν από πέντε χρόνια. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, έχοντας ως αντίπαλο και την προϊστορία, καθώς στα προηγούμενα πέντε ματς στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, οι «ασπρόμαυροι» έφυγαν με… άδεια χέρια.

Με τον Βλάνταν Ίβιτς στο «τιμόνι», ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος στο αγωνιστικό χώρο και είδε την πίεσή του να καρποφορεί στο 22ο λεπτό, με τον Κουλούρη να εκμεταλλεύεται την ασθενής απόκρουση του Κοζίσκι σε σουτ του Ροντρίγκεζ και να «γράφει» το 0-1.

Πριν καν προλάβουν οι γηπεδούχοι να αντιδράσουν, ο Κουλούρης πέτυχε το 0-2 με ένα απίστευτο σουτ στο 24΄ ύστερα από σέντρα του Ροντρίγκεζ, με τον Αστέρα βλέπει στο 32΄ τον Σάκχοφ να διώχνει τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή της εστίας του Γλύκου και να μένει με δέκα παίκτες στο 44΄ εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης κάρτας που αντίκρισε ο – προκλητικός – Μπέρτος, για χτύπημα στον Κρέσπο.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε χωρίς ορμή και ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο και στο 60΄ είδε τον Αστέρα να μειώνει σε 1-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιγκλέσιας, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Βαρέλα και την… ευγενική χορηγία του Αρετόπουλου!

Το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, από τη στιγμή που οι Αρκάδες δεν δημιούργησαν κάποια ευκαιρία και το δυνατό σουτ του Ροντρίγκεζ στο 77΄ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Κοζίσκι, Μπέρτος, Κουρμπέλης, Σεφί, Ιγκλέσιας (83′ Χαμντανί), Καλτσάς, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης (46′ Ιγκόρ), Φαρίνια (72′ Μάσα), Ιωαννίδης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο (46′ Κίτσιου), Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (87′ Περέιρα), Ροντρίγκες (78′ Μυστακίδης), Κάμπος, Κουλούρης.

Comments

Trending