ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από το 2010 τέτοιο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα!

Μετά από δύο αγωνιστικές κανένας από τους “μεγάλους” δεν έχει κάνει το δύο στα δύο…

Published

on

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον ΝΠΣ Βόλος και τον ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκονται στην κορυφή με έξι βαθμούς. Κανένας από τους τέσσερις μεγάλους δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του.

Η προηγούμενη φορά που ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεν κατάφεραν να κάνουν το 2Χ2 στις πρώτες δύο αγωνιστικές, ήταν τη σεζόν 2010-2011.

Τότε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ είχε υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, επικρατώντας με 3-2. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Ηρακλή, ο ΠΑΟ ήρθε ισόπαλος με την Ξάνθη και η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από την Κέρκυρα. Την επόμενη αγωνιστική ο Δικέφαλος έμεινε στο 0-0 με τον Αστερα στην Τρίπολη, μην καταφέρνοντας να φτάσει στις δύο νίκες.

Παρόμοιο ξεκίνημα υπήρχε και την περσινή χρονιά, αλλά λόγω της κατάστασης που είχε διαμορφωθεί με τον κορονοϊό και της ασυμφωνίας των ΑΕΚ και Ολυμπιακού που θα αγωνίζονταν τόσο στον τελικό κυπέλλου, όσο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η πρώτη αγωνιστική πραγματοποιήθηκε κουτσουρεμένη με αναβολές αγώνων και ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΟΣ

Comments

Trending