ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προειδοποίηση ΠΑΟΚ για Κουμπαράκη – Φωτιά

Συγκεκριμένα παραδείγματα για τους δύο διαιτητές

Published

on

O ορισμός των Κουμπαράκη-Φωτιά για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, δεν άρεσε ιδιαίτερα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο λόγος είναι απλός κι έχει να κάνει με τις εχθρικές διαιτησίες, που έχει βρει ο Δικέφαλος από αμφότερους. Αρχικά, ο Κουμπαράκης πέρσι ήταν VAR στο παιχνίδι ΠΑΟΚ Αστέρας Τρίπολης και ενώ έστειλε τον Φωτιά να ξαναδεί την φάση που αποβλήθηκε ο Καντουρί δεν έκανε το αντίστοιχο με τον Τασουλή που κλώτσησε τον Ζίφκοβιτς.

Στο ΟΦΗ ΠΑΟΚ το 2020 έπρεπε να δείξει απευθείας κόκκινη στον Κουτρουμπή που ανέτρεψε τον Σβιντέρσκι ο οποίος βρισκόταν σε εμφανή για γκολ, προτίμησε όμως την κίτρινη, Επέμεινε στην αρχική του απόφαση μάλιστα αν και ο VAR τον έστειλε να ξαναδεί την φάση. Σαν να μην έφτανε αυτό λίγα λεπτά αργότερα, απέβαλε λανθασμένα με δεύτερη κίτρινη τον Εσίτι. Μάλιστα στο ριπλέι φαίνεται πως ο παίκτης δεν έκανε ούτε φάουλ.

Οι διαιτησίες Κουμπαράκη που έγιναν άξιες αναφοράς, δεν αφορούν μόνο τους αγώνες του ΠΑΟΚ. Στο Ολυμπιακός – Αστέρας το 2019 δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στους φιλοξενούμενους για παρατεταμένο τράβηγμα στον Μπαράλες. Ανατροπή που δεν εντόπισε ούτε βλέποντας την φάση στο VAR και για την οποία είχε παραπεμφθεί για αλλοίωση αποτελέσματος. Πρόκειται για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής εκείνης της σεζόν.

Στην αγχωτική νίκη (2-1) του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού της προηγούμενης χρονιάς, απέβαλε με ανύπαρκτη δεύτερη τον Χαντάκια, ενώ και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων προήλθε από θέση οφσάιντ.. Την ίδια σεζόν στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ, δεν ενημερώνει από την θέση του VAR που βρίσκεται τον διαιτητή, για την καθαρή ανατροπή του Σεμέδο στον Φιγκεϊρέδο.

Όσον αφορά τον Φωτιά κι αυτός όμως θεωρείται ανεπιθύμητος για τους ασπρόμαυρους από πέρσι, καθώς στο ΠΑΟΚ- Αστέρας, στην φάση αποβολής του Καντουρί που προαναφέραμε, άφησε ατιμώρητο τον Σουάρεθ που ξεκίνησε την “διένεξη” ενώ στην ίδια αναμέτρηση όπως προείπαμε, δεν έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Τασουλή. Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ δεν είδε καθαρό πάτημα εντός περιοχής του Παπασταθόπουλου στον Ουάρντα, αν και βρισκόταν μπροστά στην φάση. Στο ίδιο παιχνίδι έκλεισε τα μάτια και σε δεύτερο καθαρό πέναλτι, όταν ο Σα έπεσε πάνω στον Τζόλη και τον γκρέμισε. Επιπλέον, δεν έδειξε κίτρινη στον Χολέμπας για πάτημα στον Τζόλη, εξάντλησε όμως την αυστηρότητα δείχνοντας κάρτα στον Ουάρντα. Το 2019 στο ΠΑΟΚ-Ξάνθη, δεν έδωσε πέναλτι με την μπάλα να βρίσκει στο τεντωμένο χέρι του Κοβάσεβιτς, αν και ειδοποιήθηκε από τον VAR.

Στον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι δεν θα ανεχθούν καμία περίεργη συμπεριφορά και ήδη έχουν φροντίσει αυτό το μήνυμα να φτάσει στα υψηλά «πατώματα» της ΚΕΔ

Comments

Trending