ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για το 2/2 μακριά από την Τούμπα

Ξεκάθαρος ο στόχος του ΠΑΟΚ

Published

on

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται σήμερα στο Αγρίνιο, αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του, βρίσκονται από χθες στο Αγρίνιο και σήμερα, στις 18:15 θα ψάξουν ένα ακόμη διπλό μακριά από την Τούμπα, επιστρέφοντας κατόπιν στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δε θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, που προτιμήθηκε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την αποθεραπεία του και φυσικά, τους Ομάρ Ελ Καντουρί, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Ίνγκι Ίνγκασον, ενώ εκτός αποστολής έμειναν κι οι Ροντρίγκο, Καγκάβα και Κωνσταντέλιας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Στον αντίποδα, ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει σήμερα τον Ρούντι Ζεστέντ, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, σκοράροντας στο 90′, καθώς ταλαιπωρείται ακόμη από ενοχλήσεις και τέθηκε νοκ άουτ.

Η αποστολή του Παναιτωλικού:

Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Φλόρες, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής.

Στον αγώνα του Αγρινίου, διαιτητής θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης, από την ένωση των Κυκλάδων και βοηθοί του θα είναι οι Μωϋσιάδης Β. από τα Γρεβενά και ο Μωϋσιάδης Θ. από την Ήπειρο.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας και δίπλα του θα είναι ο Παπαδάκης από το Ηράκλειο.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2HD και φυσικά, θα υπάρχει περιγραφή και live σχολιασμός μέσα από το PAOK24.

Comments

Trending