ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ στο πλευρό της μικρής Νεφέλης

Άλλη μία δράση του PAOK Action

Published

on

Σε μία ακόμη σημαντική δράση προχωράει το PAOK Action, ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ την Κυριακή στην Τούμπα. Το PAOK Actionσ στηρίζει όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη. Αυτή τη φορά θα προσφέρει μέρος των εσόδων από το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (26/09) στη μικρή Νεφέλη. Πρόκειται για ένα 2χρονο κοριτσάκι, που υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από τροχαίο ατύχημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του PAOK Action δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους του Δικεφάλου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Μέρος των εσόδων από κάθε εντός έδρας αγώνα διατίθεται για την ενίσχυση ανθρώπων που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη.

Στον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ (26.9, 20:30) μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην 2χρονη Νεφέλη, η οποία υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από τροχαίο ατύχημα. Στη βοήθειά μας αυτή είναι μαζί μας ο χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ». Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα σε αυτήν και την οικογένειά της! «Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο».

Comments

Trending