ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mεντβέντεφ: “Μας περιμένει… τρελή ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη”

Στάθηκε στην ατμόσφαιρα της Τούμπας ο άσος της Σλόβαν

Published

on

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας βρίσκεται στο δρόμο για τη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα θα βρεθεί και στην Τούμπα.

Ο Γιούρι Μεντβέντεφ μίλησε λίγο πριν την αναχώρηση για το παιχνίδι της Τούμπας και θυμήθηκε το τελευταίο “ραντεβού” των δύο ομάδων.

“Μόνο μετά τη νίκη με την Ζένιτσα αρχίσαμε να σκεφτόμαστε στον ΠΑΟΚ. Είμαστε συγκεντρωμένοι και ανυπομονούμε για την αναμέτρηση. Οι περισσότεροι από εμάς παίξαμε στη Θεσσαλονίκη πριν δύο χρόνια. Ξέρουμε τι μας περιμένει εκεί, γνωρίζουμε το γήπεδο και την ατμόσφαιρα που επικρατεί. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έχει παθιασμένους και θορυβώδεις οπαδούς. Βιώσαμε μια τρελή ατμόσφαιρα, το ίδιο περιμένω να γίνει και τώρα. Όταν μου λένε για τον ΠΑΟΚ θυμάμαι το γκολ μου και τον τεράστιο ενθουσιασμό με την πρόκριση”, ανέφερε αρχικά ο άσος της Σλόβαν και πρόσθεσε:

“Γνωρίζουμε ότι τους αποκλείσαμε πριν από δύο χρόνια, μπορεί να μας βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο στην προετοιμασία μας αυτό. Αλλά αν περιμένουμε ότι αυτόματα θα γίνει το ίδιο και τώρα, θα κάνουμε μεγάλο λάθος. Είναι ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας. Είδα την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ πρόσφατα, μερικοί ποδοσφαιριστές έμειναν, άλλοι άλλαξαν ενώ υπάρχει και νέος προπονητής. Σίγουρα επίσης θα θυμούνται τι συνέβη στην προηγούμενη αναμέτρηση”.

Comments

Trending