ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυξάνονται οι επιλογές, αναμονή για δύο!

Ποια τα δεδομένα ενόψει της αναμέτρησης στο Ηράκλειο!

Published

on

Μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες, εις βάρος των Λίνκολν, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ “κόλλησε” χθες το βράδυ στην Τούμπα απέναντι στην Τούμπα και πλέον έχει μία αποστολή: Να επιστρέψει την Κυριακή στις νίκες και να “κλείσει” με 12 βαθμούς την πρώτη πεντάδα αγώνων του πρωταθλήματος!

Σε σχέση με τον χθεσινό αγώνα, από τη στιγμή που δεν προκύπτει κάποιο πρόβλημα με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει δύο επιπλέον επιλογές. Τον Ροντρίγκο Σοάρες και τον Σίντζι Καγκάβα, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη φάση των ομίλων του Europa Conference League.

Βέβαια, ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν βρισκόταν καν στην αποστολή για τα παιχνίδια με Παναιτωλικό, ΑΕΚ, ενώ ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός “αγνοείται” από το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο αγωνίστηκε για 61 λεπτά ως βασικός.

Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Φερνάντο Βαρέλα και Τόμας Μουργκ, λόγω ενοχλήσεων στη μέση και διαστρέμματος αντίστοιχα, ενώ εκτός μάχης είναι οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, Ίνγκι Ίνγκασον και Νέλσον Ολιβέιρα.

Σήμερα, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί χθες το βράδυ κόντρα στη Σλόβαν θα ακολουθήσουν το απαραίτητο πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με τον Λουτσέσκου να έχει ουσιαστικά μόνο μία προπόνηση στη διάθεσή του για να “προβάρει” τα πλάνα που θα εφαρμόσει στο “Γεντί Κουλέ”, πριν η ομάδα μπει αύριο το απόγευμα στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στο Ηράκλειο.

Comments

Trending