ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Εξάρα» της Κ17!

Εντυπωσιακοί οι “μικροί” του ΠΑΟΚ στη Σουρωτή!

Published

on

Την τέταρτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα της Super League, κατέκτησε η Κ17 του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα των Πέτρου Τσιαπακίδη και Εμπενίζερ Χάγκαν επικράτησαν με 6-1 του Παναιτωλικού στη Σουρωτή, παραμένοντας φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς σε 5 παιχνίδια.

Το σκορ άνοιξε στο 7΄ ο Γκιτέρσος με κοντινό πλασέ, έπειτα από την ασίστ του Τζίμα. Στο 18’ ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε το φάουλ και στο δεύτερο δοκάρι ο Πασαχίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 28΄ήταν η σειρά του Τζίμα να πλασάρει για το 3-0, μετά από την κάθετη ασίστ του Βασιλειάδη.

Στο ίδιο ρυθμό και στο β’ ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε, δίχως να απειληθεί. Με σουτ από το ύψος της περιοχής, στο 57΄κι έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Παπαγεωργίου, ο Βασιλειάδης βρήκε δίχτυα και στο 60’ ο Γεωργιάδης κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι για το 5-0.Μείωσαν οι φιλοξενούμενοι στο 68΄, ωστόσο ο Δικέφαλος πέτυχε ένα ακόμα γκολ στο 76’ με τον Τζίμα να πλασάρει, έπειτα από την κάθετη μπαλιά του Βασιλειάδη.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κιάτος, Γεωργιάδης, Σκούρτης (73’ Χουρδάκης), Φίλων, Πασαχίδης, Σvάουτσνερ, Τζίμας (70’ Γανόπουλος), Παπαγεωργίου, Γκιτέρσος (73’ Ιμπραήμ), Βαγιωνάς (62’ Αλειφερόπουλος), Βασιλειάδης (80’ Ιγνατίου).

Comments

Trending