ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιλόγεβιτς: «Να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Τούμπας και τις… λεπτομέρειες!

Published

on

Μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο προπονητής της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, ύστερα από σχετική ερώτηση.

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα κάποιες λεπτομέρειες που παίζουν ρόλο. Μετά από μια ήττα δεν μπορείς να πεις πολλά. Αλλά αν δείτε τη ροή του παιχνιδιού, είχαμε μια κλασική ευκαιρία στο 0-0 και μια κλασική ευκαιρία, με τον Καρίμ, στο 1-0 για να ισοφαρίσουμε και να αλλάξουμε το παιχνίδι και την ψυχολογία μας. Δυστυχώς, δεν το καταφέραμε. Πρέπει να το ξεχάσουμε. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει το “χθες”. Πρέπει να οργανωθούμε, να δουλέψουμε, να διορθώσουμε τα πράγματα. Είμαστε μια νέα ομάδα, χρειάζεται χρόνος, αλλά καταλαβαίνω ότι σαν προπονητής δεν τον έχω.

Αυτό που με ευχαριστεί είναι η διάθεση των παικτών. Η αυτοπεποίθησή μας παραμένει καλή, όλοι πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα, στη δουλειά που κάνουμε. Από εκεί και πέρα, στο ποδόσφαιρο μια φάση μπορεί να αλλάξει όλο το παιχνίδι και στη μία και στην άλλη πλευρά» δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, που ερωτηθείς για το αν πιστεύει πως έπρεπε να κάνει κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι, ειδικά στη μεσαία γραμμή της ομάδας του, απάντησε:

«Ο κάθε ένας έχει τη γνώμη του και είναι αποδεκτή. Εγώ και το τιμ μου δουλεύουμε ανάλογα για το κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε να έχουμε ένα πλάνο. Υπάρχει πάντα απέναντι κι ένας αντίπαλος. Έχουν γίνει, όντως, πολλά ατομικά λάθη. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα προβλέψεις. Κάνεις την οργάνωσή σου, το πλάνο σου κι από εκεί και πέρα είναι κάτι που πρέπει να βγει στο γήπεδο».

Comments

Trending