ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλη ζημιά ο Ζέκα της Κοπεγχάγης

Τέλος η σεζόν για τον Κάρλος Ζέκα

Published

on

Ο πολιτογραφημένος Έλληνας μέσος, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο του, στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Βίμποργκ, από το οποίο βγήκε στο 82ο λεπτό, με φορείο.

Μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, καθώς η διάγνωση είναι για ρήξη χιαστού, με τον ίδιο να γράφει ότι η σεζόν τελείωσε κάπου εδώ γι’αυτόν, στα social media.

O ΠΑΟΚ, δε θα τον βρει τελικά στο δρόμο του, στον όμιλο του Europa Conference League, ενώ θα λείψει κι από την Εθνική, στην προσπάθεια που κάνει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματά σας και το ενδιαφέρον, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο και θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν.

Θα είμαι ξανά πίσω πιο δυνατός και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να στηρίζουμε την Κοπεγχάγη, μαζί είμαστε πιο δυνατοί, θα σας ξαναδώ σύντομα» έγραψε ο Ζέκα στο Ιnstagram.

Πρόβλημα προέκυψε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και για τον μεσοεπιθετικό, Ράσμους Φαλκ, ο οποίος υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού και αναμένεται να λείψει για περίπου ένα μήνα. Ο 29χρονος αντικατάσταθηκε στο ημίχρονο, με την Κοπεγχάγη να έχει να διαχειριστεί δύο σημαντικές απουσίες…

Comments

Trending