ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το άδειασμα του Μαξίμου στον Αυγενάκη

Τι προκύπτει από την ανακοίνωση των ασπρόμαυρων

Published

on

Η εβδομαδιαία σύσκεψη του μεγαλομετόχου της ομάδας με τους επιτελείς, που τρέχουν το θέμα του γηπέδου είχε αρκετές ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Αρχικά έγινε μία παρουσίαση όσων συζητήθηκαν τόσο με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, όσο και με τον Δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Από πλευράς Σαββίδη υπήρξε η απαίτηση να διακοπούν συζητήσεις “πολιτικού χαρακτήρα”, που δεν είναι σε θέση ν’ αποφέρουν καρπούς στο θέμα του γηπέδου. Στο ίδιο πλαίσιο, έγινε ξεκάθαρο πως δεν θα υπάρχει ανοχή απέναντι σε πρόσωπα και θεσμούς, που ενώ υπάρχει συνεργασία, επιδεικνύουν προσβλητική συμπεριφορά προς το σύλλογο. Σημαντική ήταν κι η απόφαση, από εδώ και στο εξής ο συντονισμός των ενεργειών, που έχουν να κάνουν με το γήπεδο, να γίνεται απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου.

Όσον αφορά το τελευταίο, η ανάγνωση είναι διπλή. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σχετικά με την απευθείας συνεργασία με το Μαξίμου, αρχικά κάνει λόγο για κίνηση, που στοχεύει στην αποφυγή της γραφειοκρατίας. Στη συνέχεια ωστόσο γίνεται ξεκάθαρα λόγος για “αποφυγή οποιασδήποτε υπονόμευσης εκ μέρους κάποιων υπουργείων και υπηρεσιών”. Η πρόταση αυτή έχει ξεκάθαρο αποδέκτη τον Λευτέρη Αυγενάκη. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, έχει αποδείξει με τις κινήσεις του, την πρόθεση του να μην ασχοληθεί σοβαρά με την υπόθεση του γηπέδου. Τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει με τον ΠΑΟΚ να προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Η αποδοχή της απαίτησης, από το Μέγαρο Μαξίμου, για απευθείας συνομιλίας με τους ιθύνοντες των ασπρόμαυρων στο θέμα του γηπέδου, αποτελεί ξεκάθαρο άδειασμα, προς τον Αυγενάκη και στην προβληματική συμπεριφορά, που επιδεικνύει στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Χαρακτηριστικά όσα ανέφερε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

“Τέλος, έγινε ενημέρωση ότι οι εκπρόσωποι του ομίλου πραγματοποίησαν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συζητήθηκε η τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων και πάρθηκε η απόφαση ότι από δω και πέρα ο συντονισμός θα γίνεται απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου. Σκοπός αυτής της απόφασης είναι η ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας, η αποφυγή οποιασδήποτε υπονόμευσης εκ μέρους κάποιων υπουργείων και υπηρεσιών -τόσο ως προς τις εργασίες για τον σχεδιασμό και την κατασκευή της Νέας Τούμπας, όσο και για την προσωρινή μετεγκατάσταση της ΠΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ κατά την περίοδο της κατασκευής-, η βελτίωση της αποτελεσματικότητας και η εξασφάλιση της έγκαιρης λήψης αποφάσεων”.

Comments

Trending