ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Φταίω και εγώ για τα επεισόδια»! (vids)

Απίστευτα ειλικρινής ο Κάρολ Σφιντέρσκι ενώ οπαδοί της Αλβανίας τον… σημάδευαν με μπουκάλια, αναπτήρες και… κινητά τηλέφωνα!

Published

on

Με επεισόδια στιγματίστηκε ο χθεσινός αγώνας μεταξύ Αλβανίας και Πολωνίας στα Τίρανα, καθώς ο αγώνας διακόπηκε για 15 περίπου λεπτά μετά το γκολ του Κάρολ Σφιντέρσκι που έκρινε τον νικητή!

Ωστόσο, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ προχώρησε σε μία απίστευτη δήλωση αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας στην πολωνική τηλεόραση!

“Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα να βάζεις γκολ σε ένα τέτοιο παιχνίδι, σε μία τέτοια εχθρική ατμόσφαιρα. Σίγουρα θα το θυμάμαι για πάντα. Το γεγονός ότι οι οπαδοί της Αλβανίας αντέδρασαν έτσι μετά το γκολ, ήταν εν μέρει και δικό μου λάθος. Έτρεξα άσκοπα προς το μέρος τους για να πανηγυρίσω, αλλά ήμουν υπό την επίδραση έντονων συναισθημάτων” τόνισε χαρακτηριστικά ο Σφιντέρσκι αμέσως μετά τη λήξη, με την συνέντευξη να κρατάει ελάχιστα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που προς το μέρος του Πολωνού επιθετικού του ΠΑΟΚ εκτοξεύονταν μπουκάλια, αναπτήρες αλλά και… κινητά τηλέφωνα!

Comments

Trending