ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Reunion στη Νέα Μεσημβρία!

Επιτέλους… μαζί μετά από 12 ημέρες!

Published

on

Εθνικές ήταν και… πάνε, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου! Μετά από 12 ημέρες, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει ξανά σήμερα στη διάθεσή του όλους (σχεδόν) τους ποδοσφαιριστές του “ασπρόμαυρου” ρόστερ στη διάθεσή του, καθώς οι διεθνείς ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα.

Έτσι, σε λίγη ώρα (11:00) στη Νέα Μεσημβρία θα ξεκινήσει ουσιαστικά η μίνι προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με το Βόλο στην Τούμπα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει βέβαια στον Χάρη Τσιγγάρα που βρέθηκε θετικός σε τεστ κορωνοϊού κατά την επιστροφή του από την Κύπρο αλλά και στον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ.

Επιπλέον, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σίντκλεϊ λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στον δικέφαλο κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ενώ οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Λευτέρης Λύρατζης και Γιώργος Κούτσιας θα χρειαστεί πρώτα να υποβληθούν σε νέα τεστ κορωνοϊού πριν ενσωματωθούν στην ομάδα, λόγω των πολλών κρουσμάτων στην Εθνική Ελπίδων.

Ακόμα και έτσι όμως, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει τη δυνατότητα από σήμερα έως το Σάββατο να “προβάρει” τα πλάνα που σκέφτεται να εφαρμόσει κόντρα στο Βόλο, έχοντας περιορισμένες λύσεις για την στελέχωση της άμυνας και πολλές περισσότερες για την τριάδα πίσω από τον επιθετικό, από τη στιγμή που οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Τόμας Μουργκ ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν πριν την διακοπή του πρωταθλήματος!

 

Comments

Trending