ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα προσφυγή ΟΣΦΠ στα πολιτικά δικαστήρια για την κεντρική διαχείριση

Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα

Published

on

Στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ εκδικάστηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της SL για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδων από τη σεζόν 2023-24. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, οι ερυθρόλευκοι έχουν προσφύγει και στα πολιτικά δικαστήρια σε περίπτωση που κριθεί αναρμόδιο το Διαιτητικό.

Μετά από την ακρόαση οι εμπλεκόμενες πλευρές πήραν προθεσμία για να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα στις 12.00

Στα σημαντικά πως πρόσθετη παρέμβαση κατά του Ολυμπιακού και υπέρ της Λίγκας έκαναν  10 ΠΑΕ οι Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ, Ιωνικός, Λαμία, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλος, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ. Έλειψαν δηλαδή οι Ατρόμητος κι Άρης.

Η πλευρά της Super League θέλησε να υπάρξει νέα αναβολή για να παρουσιάσει κι άλλα έγγραφ. Μάλιστα υπήρξε η πρόθεση να υποβληθεί ένσταση για εκπρόθεσμες ενέργειες των Πειραιωτών. Παράλληλα ανέφερε παραδείγματα από Ευρώπη, Champions League και Ισπανία. Ο Ολυμπιακός από μέρους του διευκρίνισε πως η UEFA δεν ζητά κεντρική διαχείριση και ότι υπερισχύει ο νόμος.

Με δεδομένο πως δόθηκε προθεσμία, η όποια απόφαση θα βγει από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά.

Comments

Trending