ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Άλλαξε… ήπειρο ο Πρίγιοβιτς!

Βρήκε ομάδα ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ!

Published

on

Είδε και απόειδε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τελικά αποφάσισε να… ξενιτευτεί στην Αυστραλία, προκειμένου να βρει ξανά ποδοσφαιρική στέγη!

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και της Αλ Ιτιχάντ, συμφώνησε σε όλα με την Γουέστερν Γιουνάιτεντ και υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τον σύλλογο της Αυστραλίας, δηλώνοντας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Αυστραλία και ανυπομονώ να βιώσω νέα πράγματα, παίζοντας ποδόσφαιρο σε μία νέα χώρα και σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Γνωρίζω πως υπάρχει πολλή ποιότητα στην A League, πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και πολλές καλές ομάδες και ανυπομονώ να αγωνιστώ εναντίον τους.

Έχω την αυτοπεποίθηση πως θα βοηθήσω την ομάδα μου να σκοράρει γκολ και να παίρνει νίκες και ελπίζω πως στο μέλλον θα μπορούμε να διεκδικήσουμε τίτλος.

Έρχομαι σε ένα φιλόδοξο κλαμπ με μεγάλα πλάνα και έχω το κίνητρο να δουλέψω μαζί με όλους τους παίκτες και τους προπονητές του. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω”.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Τζον Αλοϊσι, είπε:

«Αυτό που αγαπάμε στον Αλεξάνταρ είναι η συνέπεια του στο να σκοράρει γκολ, ανεξάρτητα από το πού έχει παίξει και την επιθυμία του να συνεχίσει να αυξάνει τον απολογισμό του με τη Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Έπαιξε στο υψηλότερο επίπεδο με τους συλλόγους και την Εθνική του και έχει εντυπωσιακές επιτυχίες, ενώ ήταν πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και σε έναν αριθμό αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενισχύσαμε πολύ καλά και άλλους τομείς της ομάδας, αλλά ακόμα ψάχναμε μια επιπλέον επιλογή στην επίθεση και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που προσθέτουμε στο ρόστερ μας τις ικανότητες του Αλεξάνταρ αλλά και την πείνα του να πετύχει».

 

Comments

Trending