ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είδαν… προκλήσεις από τους Πολωνούς

Η ανακοίνωση της αλβανικής ομοσπονδίας για τα επεισόδια με την Πολωνία

Published

on

Με το γκολ του Κάρολ Σφιντέρσκι, η Πολωνία επικράτησε με 0-1 της Αλβανίας και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά το γκολ του επιθετικού του ΠΑΟΚ στο 77’, οι φίλοι των γηπεδούχων, πέταξαν πολλά μπουκάλια και αντικείμενα που βρήκαν τους ποδοσφαιριστές των Πολωνών, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι, με απόφαση του διαιτητή.

Ωστόσο, με ανακοίνωση της η αλβανική ομοσπονδία κάνει λόγο για προκλήσεις από πλευράς των Πολωνών…

«Αναγνωρίζουμε ότι τα γεγονότα το βράδυ της Τρίτης δεν μας τιμούν. Πρέπει να πάρουμε κάποια μαθήματα από αυτά ως διοργανωτές τέτοιων αναμετρήσεων. Είχαμε 22.000 υπέροχους θεατές και μερικές δεκάδες που ντρόπιασαν και εμάς και όλα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα η εθνική μας ομάδα.

Ένα πράγμα για εμάς είναι ξεκάθαρο: Δεν έχουμε βίαιους οπαδούς και δεν έχουμε παρελθόν με αντίστοιχα φαινόμενα, αντίθετα, η συμπεριφορά τους είναι εξαιρετική στα περισσότερα παιχνίδια και στα εκτός έδρας ήταν τέτοια που μας γέμιζε υπερηφάνεια.

Τα γεγονότα αυτά όμως στο παιχνίδι με την Πολωνία ήταν ένα αποτέλεσμα από την κακή και άκρως προκλητική συμπεριφορά από μερίδα οπαδών της Πολωνίας, οι οποίοι χτυπούσαν τους οπαδούς της ομάδας μας για περίπου δύο ώρες. Οι Πολωνοί οπαδοί είναι γνωστοί για την συμπεριφορά τους αυτή και όλες οι αρχές που είχαν την ευθύνη για τη διεξαγωγή του αγώνα έκανα όλα όσα μπορούσαν για να αποτρέψουν αυτά τα γεγονότα» αναφέρει η ανακοίνωση.

Comments

Trending