ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το… εγκαινίασε με Κωνσταντινίδη και Σικαμπάλα! (vid)

Η πρώτη εγχώρια ήττα του Ολυμπιακού στο νέο “Γ. Καραϊσκάκης” έφερε την υπογραφή του ΠΑΟΚ, πριν από ακριβώς 16 χρόνια!

Published

on

16 Οκτωβρίου 2005. Σαν σήμερα, πριν από 16 χρόνια! Ο ΠΑΟΚ “δοκιμάζεται” κόντρα στον Ολυμπιακό στο νέο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και τα πάει… περίφημα!

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 59ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάγια Τουρέ, ο Δικέφαλος αντιδράει στο τρίτο και τελευταίο κομμάτι του αγώνα και αφού ισοφαρίζει στο 66΄ με τον Παντελή Κωνσταντινίδη ύστερα από ασίστ του Σικαμπάλα ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή πέντε λεπτά νωρίτερα, πετυχαίνει στο 71΄ την ανατροπή, εκ νέου με τους ίδιους πρωταγωνιστές!

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσει χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ σημειώνεται πως στο 3ο μόλις λεπτό ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Μάρτσιν Μίετσελ!

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πάντος, Καψής, Κωστούλας, Γεωργάτος, Τουρέ, Καφές (82′ Ντάνι), Ριβάλντο, Οκκάς (67′ Μπαμπαγκίντα), Κωνσταντίνου, Τζώρτζεβιτς.

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Ακιέλ, Ουντέζε, Χασιώτης, Χαραλάμπους (72′ Χριστοδουλόπουλος), Μπαλάφας, Ηλιάδης, Μαλαδένης (61′ Σικαμπάλα), Κωνσταντινίδης, Μίετσελ (87′ Καρυπίδης), Σαλπιγγίδης.

Comments

Trending