ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πότε παίζει ο Ίνγκασον…

Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής για τον Ισλανδό αμυντικό

Published

on

Τελευταία φορά αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ στις 29 Απριλίου, στον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Σε λίγες ημέρες κλείνουν έξι μήνες! Όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του Ισλανδού θα δρομολογηθεί και θα επιτευχθεί αφού μπούμε στον έβδομο μήνα…

Το τελευταίο διάστημα έχει μεγαλώσει η συζήτηση για το πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ ψηλά στην άμυνά του όταν δέχεται επιθέσεις από γεμίσματα αντιπάλων. Η απουσία του Ίνγκασον φαίνεται όλο και περισσότερο και πολλοί αναρωτιούνται πότε θα μπορεί να ξαναπαίξει.

Ο Ισλανδός έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα εδώ και δέκα ημέρες και θα συνεχίσει με ολοένα και αυξανόμενους ρυθμούς μέχρι να συμπληρωθεί και η επόμενη εβδομάδα. Αν περάσει όλα αυτά τα τεστ και νιώθει απολύτως καλά, από τις αρχές Νοεμβρίου θα μπορεί να παίξει. Ίσως μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης που είναι προγραμματισμένος για τις 30 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε ότι… Ο Ίνγκασον είχε πρόβλημα στο χόνδρο του γονάτου, η επέμβαση που έκανε ήταν πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη (είχε ενημερώσει σχετικά το PAOK24) και φυσικά υπάρχει αγωνία για το πώς ο ίδιος θα ανταποκριθεί στην πίεση ενός αγώνα και πότε θα φθάσει σε υψηλά αγωνιστικά στάνταρ απόδοσης.

Άρα… Ένα κομμάτι είναι πότε μπορεί να παίξει και ένα δεύτερο πώς θα είναι ο ποδοσφαιριστής μετά από τόσους μήνες και μετά από τέτοια επέμβαση.

Comments

Trending