ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Πληρώσαμε τα λάθη, μεγάλο πλήγμα ο ένας βαθμός σε δύο παιχνίδια”

Λακωνικός ο Στέφαν Σβαμπ για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι

Published

on

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφαν Σβαμπ στην κάμερα των καναλιών Novasports:

Τι έχει ως σκέψη μετά τους αγώνες με Βόλο, Κοπεγχάγη και Ολυμπιακό:

“Διαφορετικές διοργανώσεις, αλλά μπορεί η νίκη επί της Κοπεγχάγης να μας έδωσε ψυχολογία, κάτι που χάσαμε όμως με 1 βαθμό σε δύο αγώνες πρωταθλήματος”.

Τι είναι αυτό που πληγώνει την ομάδα του:

“Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο τα δικά μας λάθη έδωσαν ευκαιρίες στον Ολυμπιακό που έφεραν 2 γκολ και 2 ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε πιέσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε την κατάσταση.”

Η λύση στα λάθη είναι να σταματήσουν να συμβαίνουν ή να μάθουν οι παίκτες να αντιδρούν και να τα διορθώσουν:

“Τα λάθη θα συμβούν στο ποδόσφαιρο. Πάντα συμβαίνουν. Το θέμα είναι και σε ποια ομάδα το κάνεις. Ο Ολυμπιακός είχε την ποιότητα να τα εκμεταλλευτεί. Εμείς παίζουμε με αυτοπεποίθηση, δεν κάνουμε μεγάλες μπαλιές, παίζουμε από την πίσω ζώνη και αυτό μπορεί να φέρει λάθη. Απλά πρέπει να προσέχουμε περισσότερο, ειδικότερα σε τέτοια δύσκολα παιχνίδια όπως σήμερα.”

Εάν έχει αλλάξει κάτι στο δικό του τρόπο παιχνιδιού:

“Εξαρτάται από τις συνθήκες του αγώνα. Σε μερικά παιχνίδια δεν πρέπει να ρισκάρεις τόσο. Σήμερα είχα την ευκαιρία μου στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πρέπει να βελτιώσω τα τελειώματά του για να έρθει και το γκολ.”

Εάν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η άμυνα του φέτος για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα:

“Και ναι και όχι. Εάν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Βόλο, καμία άλλη ομάδα δεν σκόραρε παραπάνω από μία φορά. Σε αυτά τα παιχνίδι πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο και αυτό είναι που θα δώσει τις νίκες.”

Comments

Trending