ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H τριάδα πριν τη διακοπή

Τι περιλαμβάνει η συνέχεια για το σύνολο του Λουτσέσκου

Published

on

Το παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης ανήκει στο παρελθόν. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για τον Δικέφαλο, ωστόσο, άπαντες οφείλουν να το ξεχάσουν και να προχωρήσουν. Η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις ενώ το Σάββατο ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης. Φαινομενικά εύκολο παιχνίδι. Όπως όμως ήταν κι αυτό με τον ΠΑΣ κι αυτό με τον Βόλο. Αποδεικνύεται πως αν δε δοθεί η απαιτούμενη προσοχή, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο για την ομάδα.

Η νίκη πρέπει να έρθει χωρίς μεγάλο κόστος, καθώς ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη, η οποία ενδεχομένως να κρίνει την ευρωπαϊκή συνέχεια του Δικεφάλου. Ν’ αποκλειστεί δεν μπορεί από την Πέμπτη. Μπορεί ωστόσο να κερδίσει και να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση, αγκαλιάζοντας παράλληλα την πρώτη θέση. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έρχεται πριν την τελευταία διακοπή των εθνικών ομάδων. Εκεί το σύνολο του Λουτσέσκου θα πρέπει επίσης να προσέξει αρκετά, καθώς δεν υπάρχει το περιθώριο για άλλους χαμένους βαθμούς, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να έχει δύο παιχνίδια του χεριού του.

Το σημείο δεν είναι ακριβώς κομβικό. Η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα, να κοιτάξει παρακάτω και να μην επηρεαστεί από ένα παιχνίδι, που αν είχε αντιδράσει νωρίτερα θα είχαμε εντελώς διαφορετική εξέλιξη.

Comments

Trending