ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πέλκας, η σχέση Οζίλ-Περέιρα και το μέλλον

Τα ρεπορτάζ των Τούρκων κι… η διαφωνία

Published

on

Η κατάσταση στην Φενέρμπαχτσε το τελευταίο διάστημα δεν είναι ιδανική.

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα, βρίσκεται στην 5η θέση της γενικής κατάταξης με απολογισμό έξι νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες σε έξι παιχνίδια και γύρω από την ομάδα, το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που υπάρχουν στον Τύπο της χώρας, αντίστοιχη είναι η κατάσταση κι εντός της ομάδας, με τον Περέιρα έχει πλέον κακή σχέση με τον Οζίλ -σύμφωνα με τους Τούρκους- κάτι που… ευνοεί τον Δημήτρη Πέλκα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός βασικής ενδεκάδας τον Οζίλ στο τελευταίο παιχνίδι κι όπως φαίνεται θα επιμείνει σε αυτή την τακτική, με τον Πέλκα να βρίσκει και πάλι χρόνο, μπαίνοντας στο “κάδρο”.

Ωστόσο, την ίδια ώρα, άλλα δημοσιεύματα στη χώρα σημειώνουν πως ο Έλληνας άσος βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο Περέιρα και μάλιστα, υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση ακόμη και τον Γενάρη, με τους Τούρκους να τονίζουν πως το σύστημα του Πορτογάλου τεχνικού δεν ευνοεί ούτε τον Πέλκα, αλλά ούτε και τον Οζίλ.

Σε κάθε περίπτωση, το τι θα συμβεί τελικά με τον Πέλκα και το ποιος θα… δικαιωθεί, θα φανεί το επόμενο διάστημα, με τα μέσα της Τουρκίας πάντως να μην είναι και τα πιο αξιόπιστα…

Comments

Trending