ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκληρές διαπραγματεύσεις με αίσιο φινάλε!

Πως ΠΑΟΚ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς έφτασαν στο σημείο να ανανεώσουν τον “γάμο” τους!

Published

on

Την είδηση που περίμεναν να ακούσουν εδώ και… μήνες επεφύλασσε το σημερινό πρωινό! ΠΑΟΚ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και έτσι ο 25χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει να φοράει τα “ασπρόμαυρα” και μετά το τέλος της φετινής σεζόν!

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν ξεκίνησαν βέβαια… χθες, ούτε την περασμένη εβδομάδα. Οι δύο πλευρές διατηρούσαν εδώ και πάρα πολύ καιρό ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, με καθοριστικό ρόλο στο να υπάρχει αίσιο τέλος, να παίζει η επιθυμία του “Ζίλε” να παραμείνει στην Τούμπα!

Φυσικά, κομβικά πρόσωπα στην όλη υπόθεση ήταν τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο και ο πατέρας του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον πρώτο να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ και τον δεύτερο να αποδεικνύεται πολύ σκληρός διαπραγματευτής, επιβεβαιώνοντας τη φήμη που “κουβαλούσε” από την εποχή που ο διεθνής άσος αγωνιζόταν στην Μπενφίκα!

Ενδεικτικό αυτού είναι το ότι ο Ζίβκοβιτς αποχώρησε από τους “Αετούς της Λισαβόνας” παίρνοντας το ποσό του 1,7 εκ. ευρώ ως αποζημίωση, στοιχείο που έπαιξε τον ρόλο του στο να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ με ένα μάλλον σχετικό ποσό, της τάξης των 500 χιλιάδων ευρώ ετησίως.

Από την πρώτη κιόλας μέρα που φόρεσε ωστόσο τα “ασπρόμαυρα”, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός φρόντισε να δείξει πως… αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματά του, όντας καθοριστικός στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο κορυφαίος σε απόδοση και προσφορά στο δεύτερο μισό της σεζόν, στην προσπάθεια του Δικεφάλου να κατακτήσει την 2η θέση στο πρωτάθλημα και να κερδίσει το Κύπελλο Ελλάδας.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του ως ο MVP της περσινής σεζόν, με τον ίδιο να ξεκινάει μάλλον… μέτρια τη φετινή σεζόν έχοντας ταλαιπωρηθεί και από τον κορωνοϊό, ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια θυμίζει και πάλι τον… περσινό καλό “Ζίλε”, τόσο με την γενικότερη απόδοσή του όσο και με τα γκολ και τις ασίστ που έχει καταγράψει.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ κρατάει στο ρόστερ του έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του αλλά και έναν παίκτη που μπορεί να αποτελέσει τα επόμενα χρόνια τον σκληρό πυρήνα ενός γκρουπ που θα κερδίζει τίτλους, βάσει της ηλικίας του, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς από την πλευρά του να παίρνει το συμβόλαιο – και τις απολαβές – που θέλει και να απαλλάσσεται από κάθε σκέψη σχετικά με το μέλλον του!

 

Comments

Trending