ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O… παραγωγικός κύριος Ζίβκοβιτς!

Σούπερ Οκτώβριος για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό!

Published

on

Στα πρώτα έξι παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ στο Europa Conferεnce League αλλά και μέχρι την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν είχε καταγράψει ούτε γκολ, ούτε ασίστ!

Αρχής γενομένης όμως από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” στις 3 Οκτωβρίου, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε να “γράφει” και κάπως έτσι έκλεισε τον μήνα με 3 γκολ και 3 ασίστ σε 5 παιχνίδια, μένοντας “άσφαιρος” μόνο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Κόντρα στους Κρητικούς, ο “Ζίλε” έστειλε… συστημένη τη μπάλα στο κεφάλι του Σφιντέρσκι στο 15ο λεπτό, για να ακολουθήσουν τα δύο γκολ που πέτυχε εις βάρος του Βόλου στην Τούμπα, στις 17 Οκτωβρίου.

Τέσσερις ημέρες αργότερα, ο 25χρονος άσος πέτυχε με άψογο σουτ το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη αφού πρώτα έδωσε ασίστ στον Σίντκλεϊ για το 0-1, ενώ χθες κατέγραψε ασίστ στο τρίτο γκολ του Δικεφάλου, το οποίο πέτυχε με κεφαλιά ο Μιχαηλίδης.

Το πόσο έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ να υπάρχει συνέχεια στις “παραγωγικές” εμφανίσεις του Ζίβκοβιτς δεν χρειάζεται πολλή ανάλυση, με τον ίδιο να ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες να υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ!

Comments

Trending