ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Στροφή» στην Κοπεγχάγη

Επιστροφή στις προπονήσεις και προετοιμασία για το μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης

Published

on

Ο ΠΑΟΚ έκανε το… καθήκον του με τη νίκη με 4-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, το Σάββατο στην Τούμπα και μετά το χθεσινό ρεπό, Ραζβάν Λουτσέσκου και παίκτες επέστρεψαν στο γήπεδο σήμερα, ξεκινώντας την προετοιμασία για τον αγώνα της Πέμπτης με την Κοπεγχάγη, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

«Η προπόνηση της Δευτέρας αφορούσε τη φυσική κατάσταση με μπάλα μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής σε μικρό χώρο με στοιχεία τακτικής.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Απόλλωνα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, ενώ οι Ολιβέιρα , Σίντκλεϊ , Μιτρίτσα συνέχισαν αποθεραπεία» αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ.

Η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει Κοπεγχάγης αύριο, με μία προπόνηση στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Trending

Exit mobile version