ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρέμπε: «Πετυχημένη αποστολή ο ΠΑΟΚ»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου έκανε αποτίμηση της παρουσίας του

Published

on

Τη δική του αποτίμηση, στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ, έκανε ο Όλαφ Ρέμπε, σε συνέντευξη σε γερμανικά ΜΜΕ. Ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν έζησε τη γεμάτη Τούμπα και στάθηκε στα έσοδα από μεταγραφές. Μεταξύ άλλων, ο Όλαφ Ρέμπε, στο κομμάτι που αφορά τον ΠΑΟΚ, σημείωσε:

«Ήταν μια συναρπαστική περίοδος στη Θεσσαλονίκη. Στη μέση της κρίσης του κορωνοϊού, φάνταζε περιπέτεια. Δυστυχώς δεν είδα ποτέ γεμάτο το περίφημο στάδιο της Τούμπας. Από αγωνιστικής πλευράς, ήμασταν πετυχημένοι. Αγωνιστήκαμε στα προκριματικά του Champions League και στη συνέχεια στο Europa League. Στο τέλος της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο. Είχαμε υψηλά έσοδα από μεταγραφές, γεγονός που βοήθησε το κλαμπ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της UEFA και του Financial Fair Play εκείνη την περίοδο. Ήταν μια επιτυχημένη αποστολή για μένα…».

Στο κεφάλαιο Νυρεμβέργη, σχολίασε: «Ο Ντίτερ Χέκινγκ με ενέπνευσε με τις ιδέες του και το πάθος του για την ομάδα. Μαζί με τον οικονομικό διευθυντή, Νιλς Ρόσοου, ο Ντίτερ ανέπτυξε ένα όραμα για τον σύλλογο, στο οποίο ήθελα να είμαι μέρος. Στο τέλος της περασμένης σεζόν εγκαταστάθηκα στη Νυρεμβέργη. Ήταν σημαντικό για εμάς να σχεδιάσουμε έγκαιρα τη νέα σεζόν. Στόχος μας ήταν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχουμε κάνει όλες τις σχετικές μεταγραφές και να έχουμε την ομάδα ολοκληρωμένη».

Comments

Trending