ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπόνηση, αποστολή και… αναμονή!

Αντίστροφη μέτρηση για την κρίσιμη “μάχη” με την Κοπεγχάγη!

Published

on

Την τελευταία προπόνησή τους πριν την καθοριστική αυριανή αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη στην Τούμπα για την απευθείας πρόκριση στους “16” του Europa Conference League, θα πραγματοποιήσουν σε λίγη ώρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Το ραντεβού των “ασπρόμαυρων” στη Νέα Μεσημβρία είναι προγραμματισμένο για τις 10:30, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να αναμένεται να εξωτερικεύσει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους Δανούς, μην υπολογίζοντας σε κάθε περίπτωση τους τραυματίες Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ, Ολιβέιρα, τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση και φυσικά στους Ροντρίγκο, Καγκάβα που βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Σε ότι αφορά τη σοβαρότητα του προβλήματος του Βραζιλιάνου χαφ, αυτή θα φανεί σήμερα μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ στις 13:30 είναι προγραμματισμένη η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και ενός ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά τους Δανούς της Κοπεγχάγης, η δική τους συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη για τις 19:15,  ενώ θα ακολουθήσει η “αναγνωριστική” προπόνησή τους στο γήπεδο της Τούμπας.

Comments

Trending