ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέιλορ: “Τέτοιες νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση”

Οι ατάκες του Βραζιλιάνου για το διπλό και τα αποτελέσματα εντός κι εκτός

Published

on

Ο Λούκας Τέιλορ μίλησε για τη σημασία της νίκης στη Λεωφόρο, αλλά και τη διαφορά στα αποτελέσματα εντός κι εκτός έδρας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι: “Το να παίζεις σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, σε ένα τέτοιο περιβάλλον και εμείς να συμπεριφερόμαστε εκτός έδρας, λες και παίζουμε εντός, δηλαδή ελέγχοντας τον ρυθμό, δημιουργώντας ταυτόχρονα ευκαιρίες, πιστεύω ότι ήταν το σημαντικό στοιχείο που είχαμε εντός αγωνιστικού χώρου”.

Για τις διαφορές στην εικόνα εντός και εκτός έδρας: “Η αλήθεια είναι ότι στην Τούμπα έχουμε αντιμετωπίσει ομάδες που έρχονται για να παίξουν πίσω από την μπάλα και είναι πιο σφιχτές αμυντικά. Είναι πιο δύσκολο για εμάς να διασπάσουμε αυτές τις άμυνες. Όταν παίζουμε εκτός έδρας, οι γηπεδούχοι θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, αφήνουν περισσότερους χώρους ανοιχτούς και εμείς ξέρουμε να τους εκμεταλλευτούμε και να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας”.

Για τη σημασία αυτής της νίκης: “Η αυτοπεποίθηση ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο που είχαμε σε αυτό το παιχνίδι. Καταφέραμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, να ελέγξουμε τον ρυθμό. Τέτοιες νίκες είναι αυτές που μας αυξάνουν την αυτοπεποίθηση και μας δίνουν την δυνατότητα να επαναλάβουμε τέτοιες εμφανίσεις και να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για τη δική του απόδοση: “Ναι, πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη εμφάνισή μου φέτος, όπως κι η ομάδα έκανε την καλύτερη εμφάνιση της στην σεζόν”.

Comments

Trending