ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H μεγάλη βραδιά του Μιχάι!

Η δύσκολη αποστολή της Αλβανίας στον “΄ναό” του ποδοσφαίρου, η υποχρέωση του Σφιντέρσκι και η “μάχη” των τεσσάρων στη Τρίπολη!

Published

on

Οι Κάρολ Σφιντέρσκι, Ενέα Μιχάι, Γιάννης Μιχαηλίδης, Χάρης Τσιγγάρας, Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης παίρνουν σήμερα τη… σκυτάλη από τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Γιάσμιν Κούρτιτς!

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 21:45, η Εθνική Πολωνίας, με τον Κάρολ Σφιντέρσκι λογικά στην αρχική ενδεκάδα,  αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανδόρα και είναι υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων να πάρει τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να παραμείνει το φαβορί για τη 2η θέση του 9ου ομίλου και να αποκτήσει ελπίδες ακόμα και για κατάκτηση της 1ης που οδηγεί απευθείας στα γήπεδα του Κατάρ, εφόσον η Αλβανία “κόψει” βαθμούς από την Αγγλία στο “Γουέμπλεϊ”, επίσης σήμερα στις 21:45.

Στην αποστολή της Αλβανίας βρίσκεται και ο Ενέα Μιχάι που θα έχει έτσι την ευκαιρία να πατήσει το χορτάρι του “ναού του ποδοσφαίρου”, με την κατάσταση στον 9ο όμιλο να είναι η εξής: Η Αγγλία βρίσκεται στην 1η θέση με 20 βαθμούς, ακολουθεί η Πολωνία με 17 και η Αλβανία δικαιούται να ελπίζει, όντας στην 3η θέση με 15 βαθμούς, καθώς τη Δευτέρα υποδέχεται την αδύναμη Ανδόρα και η Πολωνία θα φιλοξενήσει την αδιάφορη αλλά επικίνδυνη Ουγγαρία.

Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει όμως δράση για ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Γιάννης Μιχαηλίδη, Χάρη Τσιγγάρα, Λευτέρη Λύρατζη και Μάριο Τσαούση, οι οποίοι κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων για το σημερινό παιχνίδι με τη Λευκορωσία (16:00) αλλά και αυτό με την Ισλανδία (16.11,16:00), αμφότερα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

 

Comments

Trending