ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκαρσία: “Αυτά περιμένω από την ομάδα μου, είμαι ευχαριστημένος”

Οι πρώτες δηλώσεις του Γκαρσία για το παρόν και το μέλλον της ομάδας του

Published

on

Ο Πάμπλο Γκαρσία εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κι εξήγησε όσα περιμένει να δει στη συνέχεια από τους ποδοσφαιριστές του, μιλώντας στην κάμερα του PAOKTV μετά την ισοπαλία με 1-1 με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σημερινό παιχνίδι: “Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα και τους παίκτες μου. Μείναμε στο πλάνο μας κι η φάση του γκολ του αντιπάλου έγινε από δικό μας λάθος. Θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί είμαι πραγματικά ικανοποιημένος. Ίσως θα έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί, νομίζω αυτό μας έλειψε σήμερα”.

Για το αν υπάρχει βελτίωση σε σχέση με την πρεμιέρα και τη συνέχεια: “Στο πρώτο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήμασταν πολύ καλύτεροι, αλλά στο δεύτερο δεν παίξαμε τόσο καλά, γιατί δώσαμε χώρο στον αντίπαλό μας. Οι παίκτες μου δεν είναι συνηθισμένοι σε μία κατάσταση βίας. Μας πέταξαν πέτρες, μπουκάλια… Ήταν μία διαφορετική κατάσταση. Πίεσαν τους διαιτητές. Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε αυτό από την ομάδα του Ολυμπιακό, οπότε… χάσαμε καλά.

Περιμένω από την ομάδα μου να είναι πρωταγωνίστρια. Να πρεσάρει ψηλά, να παίζει ανταγωνιστικά, να αλλάξει ο ρυθμός του παιχνιδιού, να είναι υψηλός. Το ξέρω ότι χρειάζεται λίγος ακόμη χρόνος. Θα πρέπει επίσης να μάθουμε και την κατηγορία, να μπούμε λίγο στο κλίμα της δεύτερης κατηγορίας. Σήμερα έπαιξαν παίκτες που ήταν πολύ μικροί ηλικιακά και δεν έχουν παίξει καν στην Κ19. Εμένα δε μου αρέσει καθόλου ένας αργός ρυθμός. Θέλω πάντα γρήγορο ρυθμό και σιγά-σιγά, θα πρέπει να ακολουθήσουν κι οι παίκτες μου”.

Comments

Trending